Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Doğru düşünen,sorgulayan,araştıran, Değişime açık, Laik,demokratik bilince sahip, Çevre bilinci gelişmiş, Her alanda başarıyı yakalayan, Fen, sosyal, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, Bulundukları her ortamda farklılık yaratan, Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek

Misyon: Öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri doğrultusunda bireysel farklılıkları önemseyen bir ortamda çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve demokratik değerlerle donatarak geçmişi ve geleceği arasında köprü kurmayı başaran, paylaşımcı, katılımcı, yaratıcı, sorgulayan,değişime açık,kendine güvenen,etik ve estetik değerlere önem veren,çevre bilinci ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: .

Saatler: 08.00 - 13.40 ( Pazartesi- Salı - Perşembe - Cuma) 08.00 - 14.30 (Çarşamba)
Isınma: Merkezi Kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce , Arapça
Servis Bilgisi: Servis mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Futbol-Basketbol-Voleybol-Atletizm
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: En Temiz Sınıf Projesi

WEB - https://gungorenmakifersoyiho.meb.k12.tr

Adres - Merkez Mah. Ünlü Sokak No6 Güngören İSTANBUL Açıklama Okulumuz BağcılarKabataş tramvay hattına 150 m , Güngören Kaymakamlığına 100 m ,Güngören Agız ve Diş Sağlığı Merkezine 20 m mesafededir..

Derslik :-1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Bağcılar- Kabataş tramvay hattına 150 metre,Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 20 metre , Güngören Kaymakamlığına 100 metre.

Ulaşım Bağcılar- Kabataş tramvay hattına 150 metre,Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine 20 metre , Güngören Kaymakamlığına 100 metre.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezindedir.